Dobro dosli!
Ulogujte se ili registrujte svoj nalog :)
DRAGI CLANOVI NAKON 10 GODINA RADA FORUM CE BITI UGASEN DO KRAJA 2015 GOD. OTVARANJE NOVOG FORUMA BICE NAJAVLJENO NA FB STRANICI https://www.facebook.com/Alex.astrology

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

 » EZOTERIJA » Spiritualizam » ~magija~ » Amajlije, talismani i amuleti

Amajlije, talismani i amuleti

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1default Amajlije, talismani i amuleti taj 10/8/2009, 20:03

wexa


aspektastro tim
aspektastro tim
- Amajlije služe za "risiver" za sreću (na primer)
- Talismani su kao antena koja prikuplja npr. kletve, uroke i nagaze i zadržavaju ih unutar sebe (ne puštaju ih dalje prema vlasniku)
- Amuleti su talismani koji su najčešće nacrtani i/ili imaju slova ili simbole (za ovo nisam 100% siguran)

Mogu se napraviti od predmeta koji su već provereni ili od predmeta za koje vlasnik smatra da mu donose sreću ili ga štite.
Doduše, mogu se i kupiti, ali to nije baš onoliko "jako" koliko oni koji su poklonjeni ili napravljeni. Naravno, jedno je ako kupite nešto gde će pare otići u dobrotvorne svrhe ili kao prilog crkvi. Drugim rečima: jedno su osveštani krstovi koji se nose oko vrata, a drugo su "fabrički štancovane" razne džidža-bidže.
Kod krstova, prodavac obavezno mora da ima potvrdu od sveštenog lica da može da ih prodaje jer ima dosta majstora koji ih kući naprave, pa prodaju na pijaci!

Simbolika kod talismana i amajlija [iz časopisa "Zona"]:
• Petao - Ako često nastupate pred publikom, petao pomaže da dostignete željenu popularnost
• Roda - Čini vlasnice privlačnijim i seksipilnijim i daje im harmoniju u porodičnom životu (namenjen je samo ženama)
• Šišmiš - Daje snagu i obezbeđuje moćnu energetsku zaštitu. Ako ga koristi žena, onda može imati jak uticaj na muškarca
• Mač - Pomaže da se svako delo dovede do kraja tako što uklanja sve prepreke na putu ka cilju. Najkorisniji je ako se bavite marketingom.
• Leptir - Pomaže u ostvarivanju uspeha u karijeri i duhovnom razvoju. Preporučuje se da se nosi kao ogrlica.
• Zvonce - Priziva harmoniju u privatni život, kao i optimizama i nezavisnost od spoljašnjih uticaja.
• Orao - Pomaže da se ostvari željeni cilj bez mnogo napora. Naročito se preporučuje duhovnim vođama i političarima (mnogi grbovi država imaju orla )
• Slon - Daje stabilnost u biznisu i u braku, ali i neophodnu mudrost. Ukoliko figuricu držite na radnom stolu, ne samo da ćete privući novac nego ćete i sve poslovne probleme lako rešavati.
• Jednorog - Obezbeđuje dobru koncentraciju i izdržljivost, a vozačima i sreću na putu.
• Krokodil• Krokod - Koristi se za ostvarivanje uspeha u bilo kojoj životnoj oblasti
• Kornjača - Služi za razvijanje intuicije i otvaranje "trećeg oka"
• Žaba - Daje jasan i oštar um, a primarna svrha mu je da lakše prepoznate istinu od laži.
• Labud - Doprinosi boljoj harmoniji sa okruženjem, pomaže duhovno uzdizanje i može radikalno da promeni vašu sudbinu.
• Rog - Omogućuje izobilje u domu.


ŠTITE OD ZLA I DONOSE SREĆU,
BLAGOSTANJE I OPŠTE DOBRO
Vekovima čovek pokušava da odagna zlu sudbinu i prizove talase sreće.
Crna magija koja se smatra kao princip zla jedino se može uništiti principom dobra. Stari mudraci su pronašli magijske simbole koji pomažu da dobro pobedi. Da je ovo istina provereno je kroz vekove. Magijski predmeti stari više od 6000 godina pronađeni su na svim meridijanima zemaljske kugle. Amajlije Talismani i Amuleti koriste energiju Vašeg podsvesnog JA i na taj našin čuvaju Vaš energetski štit (auru) i usmeravaju energiju ka ispunjenju Vaših potsvesnih želja.

Astrološki i Zodijački znaci i simboli
Ove vrste amajlija i talismana koriste se još od pre 2000 godina pre Hrista. Od kad su ljudi shvatili da se u kosmosu isnad nas nalaze nebeska tela i da ona vrše odrđeni uticaj na svakog čoveka, pokusavali su da ustanove koji su to uticaji i tako došli do simbola koji štite svaki od 12 znakova horoskopa. Danas se koriste više nego ikad što znači da si izdržali sud vekova. Ovi znaci nose u sebi zapisanu šifru Vašeg životnog puta koji vam je dat momentom rođenja i rasporedom zvezda i planeta u tom momentu. Ovaj znak kontroliše pozitivne i negativne puteve i radi na traženju najpovoljnijeg puta za Vas. Takođe pojačava kosmičku energiju koju Vam šalju zvezde i planete a koje Vaše potsvesno ja šalje u pravcu harmoničkog životnog puta. Za izradu ovog talismana potreban je Vaš datum rođenja.

Solomonovi i Kabalistički talismani
Ovo su najuniverzalniji Talismani i Amajlije i u sebi nose svu mudrost Solomona i njegovog propovedanja pre Hrista. Univerzalni su a u isto vreme i strogo usmereni na određene probleme. Dejstvuju na dobro zdravlje i štite od bolesti. Pojačavaju ljubav i ljubavni zanos. Blokiraju štetna zračenja koja dolaze od drugih osoba. U kući donose pročišćenje mentalne atmosfere. Ublažavaju zategnutost odnosa među ljudima . Deluju protiv bacanja čini, crne magije i uroka. Pomažu kod sticanja simpatija suprotnog pola. Pomaže za bolju koncentraciju naročito kod učenja ili na poslu. Daju Vam mogucnost predosećanja i intuicije. Pomažu u odvikavanju od pušenja, droge, alkohola i drugih poroka. Pomažu protiv nesanice, uznemirenosti i drugih neuroza. Donose sreću i ispunjava Vaše želje ako su u domenu realnog i aku u njih čvrsto verujete.

Egipatske amajlije i talismani
Stari egipćani su veliku pažnju poklanjali talismanima i amajlijama. Već od rođenja svaki građanin morao je imati neki od ovih magijskih predmeta koji su ih čuvali i donosili im sreću. Ovi talismani štite od uroka, bacanja zlih čini. potpomažu dobro zdravlje, rešavaju ljubavne probleme. Mržnju uperenu prema vama odbijaju ka onom ko vas mrzi, Stabilizuju psihičku i fizičku stabilnost, daje vam šarmantan i zavodljiv izraz, donosi ugled u društvu, pomaže u teškim poslovima kad nastanu problemi poslovi se rešavaju sami od sebe, ljubavni problemi nestaju ili počinje nova ljubav sa željenom osobom, štite telo i dušu u reinkarnaciji (drugom životu), poboljšavaju pamćenje i učenje. itd. Jednom rečju radi u pravcu ispunjenja svake Vaše relne želje.

Amulet Veronskih ljubavnika i drugi ljubavni talismani i amajlije
Skoro svi talsmani i amajlije donose ljubav kako onu između polova tako i prema svakom bližnjem, ali postoje i posebno pravljeni kao što je amulet veronski ljubavnika. Legenda kaže da je Romeu i Juliji opat koji je bio njihov zaštitnik poklonnio ovaj talisman da sačuva njih i njihovu ljubav. Međutim nesmotreno su ga zagubili pa se ova ljubav završila tragično. Amulet je kasnije pronađen i do današnjih dana koristi se kao najjača ljubavna amajlija. Pored toga što pojačava postojeću ljubav ili donosi novu sa željenom osobom on vas štiti od bezrazložne ljubomore, poboljšava plodnost i potenciju, donosi spokojstvo u braku i zajednici, popravlja odnose dece i roditelja, donosi bogatstvo kroz ljubav ili brak, štiti od crne magije koja je upravljena protiv vaše ljubavi itd.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

 
  •  

Free forum | Nauka i Znanje | Medium | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Napraviti svoj blog