Dobro dosli!
Ulogujte se ili registrujte svoj nalog :)
DRAGI CLANOVI NAKON 10 GODINA RADA FORUM CE BITI UGASEN DO KRAJA 2015 GOD. OTVARANJE NOVOG FORUMA BICE NAJAVLJENO NA FB STRANICI https://www.facebook.com/Alex.astrology

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

 » ASTRO TEME » Astro dnevnik » Godisnji horoskop 2010

Godisnji horoskop 2010

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1nova tema Godisnji horoskop 2010 taj 20/3/2010, 11:48

beka-bo

avatar
moderator
moderator


Ovan


Ljubav

Ovo bi mogla biti godina mnogobrojnih iskušenja, posebno za Ovnove koji su u srednjem životnom dobu a prižljekuju neku vrstu promene.Kako se pomračenje Sunca i Meseca dešavaju u astrološkim kućama porodice i doma, mnogim Ovnovima može doneti porodične probleme, naročito onima koji nameravaju da uđu u brak. Ako ste u braku ili u dužoj vezi, od oktobra do kraja decembra imaćete priliku da uđete u paralelnu vezu ili flert .Inače svi Ovnovi doživljavaju popriličnu krizu u svom ličnom životu koji mora da se postavi na nove osnove, bilo da žele da uđu u brak ili da ga napuste. Postoji tendencija ka tajnim vezama, bežanje od odgovornosti i sklonost ka vraćaju starim ljubavima..

Posao i novac

Ova godina se može nazvati godinom ličnog prosperiteta i novih mogućnosti, onih na koje ste o davno čekali. Sredovečni Ovnovi mogu doživeti unaređenje a mlade očekuje dobro plaćen posao.Pomračenja Sunca i Meseca se dešavaju u astrološkim kućama karijere, 15.januara, 26. juna,11.jula i 21. decembra zbog čega tih dana treba da budete posebo oprezni ako donosite važne poslovne odluke. Od 27.maja.do 14. septembra kada u vašem znaku budu boravile dve moćne planete Jupiter, planeta slave, prosperiteta i lične ekspanzije i Uran, planeta originalnosti, predstoji uspeh. U ovom kratkom periodu od nekoliko meseci dok se ponovo ne vrate oved dve planete u znak Riba, iskoristie priliku da se dogovirite sa saradnikom u koga imate veliko poverenje ili sa šefom, naročito ako je rođen u znaku Strelca ili Vodolije kako da započnete nov posao. Mnogi Ovnovi će u toku leta dosta putovati u inostranstvo što iz ličnih razloga, kao npr. u posetu rođacima, tako i iz poslovnih, npr. na stručna usavršavanja u inostrasntvo.– Prvi povoljni period počeće krajem januara i trajaće sve do marta kada možete doći u iskušnje da napravite poveći trošak, moguće u vezi sa kupovinom novog automobila ili nešto što odavno želite. April može biti prilično povoljan mesec za rešavanje finansijskih pitanja ili za ulaganje u nov posao, posebno ako se radi o strancima a ujesen ćete raumišljati o kreditu.

Forma

Proleće i jesen mogu doneti pad imuniteta.

Poslovni godisnji horoskop za 2010 godinu

OVAN
Pocetak godine ce vam doneti velike poslovne prilike. Nakon savesnog rada i godina cekanja, ovo bi mogao biti vaš trenutak! Do sredine januara nemojte da donosite posebno važne odluke, ali posle toga postoje velike mogucnosti za napredovanje i promenu posla (nabolje). Sredina godine ce vam proteci mirno, ali kraj godine ponovno donosi opasnost od pogrešnih odluka. Što se tice novca, možda cete dobiti nasledstvo, dobitak u igri na srecu ili nešto slicno, ali pripazite da ne bude: „kako došlo, tako prošlo”.


_________________
"Velika je razlika izme�u osobe koja ima veliki problem i osobe koja problem �ini velikim."

2nova tema Re: Godisnji horoskop 2010 taj 20/3/2010, 11:50

beka-bo

avatar
moderator
moderator


Bik

Ljubav

Promene raspoloženja biće karakteristične za one koji su u vezi sa vatrenim znacima, posebno sa Ovnom i Lavom. Nemojte se previše nervirati ako ne budete u stanju da uspostavite dobru komunikaciju, naročito sa osobama koje žive u inostranstvu ili ako vaš partner zbog posla često putuje.Slobodni Bikovi mogu doći u iskušenje da upravo negde na putu sretnu nekoga, čak i u vreme pomračenja Sunca 15. januara i 11.jula ili u vreme pomračenja Meseca 7.jula i 21.decembra.Ove godine možete biti sklon zaljubljivanju, posebno u Škorpiju u jesen ili u Vodoliju u proleće.Treća dekada rođenih u znaku Bika biće u najvećoj tanziji, posebno između sredine maja i kraja septembra.U julu i avgustu možete biti skloni ljubomori.

Posao i novac

U toku 2010. biće vam potrebno dosta strpljenja jer vam tranzit mnogih planeta neće ići naruku. Mnoge spore planete menjaju znak zbog čega ćete verovatno i vi razmišljati o promeni posla, radnog mesta ili ćete imati potrebu da nađete posao u kome sve vaše sposobnosti mogu da dođu do izražaja. Ipak, oklevaćete. U martu možete biti u dilemi u vezi sa odlukama u vezi sa novim poslom naročito ako se bude radilo o nekom ko vam u mnogo čemu ne odgovara ili ako budete morali da napravite neku vrstu kompromisa na svoju štetu.U toku jula ćete imati prilike da pokažete šta znate i koliko vam je jaka volja, naročito u radu sa strancima ili ako vam se bude ukazala prilika da putujete u inostranstvo. Tokom leta, stalni saradnici će vam pružati najveću podršku i biće najodaniji, sa njima ćete moći mnogo toga da realizujete, a to se odnosi i na period od sredine oktobra do nove godine. Vaga će vam dati vrlo konstrutivne predloge koje bi trebalo da prihvatite.– Početak aprila donosi mogućnost uvećanja finansija zahvaljujući vašim ličnim naporom a posle 25.aprila do 20.maja možete zaraditi preko trgovine, medija ili marketinga. Jesen je takođe povoljna za ulaganja u nekretnine ili u hratije od vrednosti. Budite oprezni kod uzimanja kredita.

Forma

Trebalo bi da obratite pažnju na ishranu..

Poslovni godisnji horoskop za 2010 godinu

BIK
Pocetak godine je odlican trenutak da se izborite za položaj kakav zaslužujete svojim angažmanom i sposobnostima. Dobar splet okolnosti ici ce vam na ruku, ali pazite da ne poletite previsoko u svojoj ambicioznosti. Posle toga vas ocekuje nekoliko više-manje mirnih meseci a na jesen ce opet biti burno. Tokom 2010. godine imacete stroži odnos prema ljudima oko sebe i boricete se za svoja prava. Sredinom godine imacete dobitak novca iz izvora kome se uopšte niste nadali.Blizanci

Ljubav

Ako želite da u ovoj stupite u brak, naročtio sa nekim ko radi za stranu firmu ili namerava da putuje u inostranstvo, šanse da budete srećni su odlične. Pod najvećim uticajem planeta biće rođeni u prvoj i poslednjoj dekadi znaka, naročito ako nameravaju da započnu zajednički život s partnerom ili da prekinu vezu da bi započeli novu. Privlaćiće vas perspektivne osobe koje znaju šta hoće koje će se prvenstveno prema vama ponašati zaštitnički i podržavaće vaše poslovne ambicije što će vam biti veoma bitno. Niko neće moći da utiče na vaše odluke u okviru privatnog života čak i kada to bude bilo u vašem interesu. Borba za apsolutnu samostalnost u donošenju odluka, i po cenu da to ponekada bude i na vašu štetu biće vaš glavni cilj. Nikako nemojte pokazivati ljubomoru, posesivnost a ako je partner posvećen poslu, imajte poštovanja prema njegovom radu..

Posao i novac

Merkur, vladalac vašeg znaka od 1. do 15.janauara, od 16.aprila do 11. maja i od 2.avgusta do 13.septembra retrogradinim hodom utiče na vašu neodlučnost ili ćete biti skloni oklevanju kada bude bilo potrebno da pokažete odlučnost. Retrogradni Mars vas može do 10.marta učiniti nervoznim i nestrpljivim. Oni koji rade u medijima ili se bave poslom u kome treba da dođe do izražaja njihova komunikativnost od marta do Nemojte oklevati u vezi sa poslovnim ponudama koje ćete dobiti od kraja maja do kraja avgusta. Nalazite se u godini koja bi mogla da označi preokret za mnoge predstavnike vašeg znaka. Osim sjajnih šansi koje će vam se ukazivati u vezi sa insotranstvom, ako nameravate da gradite karijeru krenite odmah sa poslom u saradnji sa Ovnom, Strelcem, Vodolijom i Lavom. Ne obazirite sa na to šta ko misli o vašim planovima, na pragu ste dobro plaćenih poslova, samo treba da sačuvate prisebnost duha i da napravite dobar plan koga ćete se i pridržavati.– Predstavnici vašeg znaka bi trebalo da budu mnogo oprezniji kada je novac u pitanju nego neki drugi znaci jer možete biti pomalo lakomisleni kada su finansije u pitanju. Proleće, posebno posle 20.maja dolazi do povećanja prihoda a u toku jeseni, posebno od sredine oktobra do kraja godine možete doći u iskušenje da trošite više nego što vaš račun u u banci da izdrži.
.

Forma

Ujesen je moguć pad imuniteta i bolovi u grlu.

Poslovni godisnji horoskop za 2010 godinu

BLIZANCI
Na pocetku godine imacete velika ocekivanja koja se nece odmah ostvariti. Vaš trud ce vam se isplatiti tek u narednim mesecima. Prvu cete priliku imati vec sredinom godine. Pritom, racunajte na povremene nesporazume sa saradnicima. Ova je godina donekle komplikovana u poslovnom smislu i najbolje ce biti da je kao takvu prihvatite. Ne odustajte od borbe, ne prihvatajte olako poraze i iskoristite najbolje od onoga što vam se nudi.


_________________
"Velika je razlika izme�u osobe koja ima veliki problem i osobe koja problem �ini velikim."

3nova tema Re: Godisnji horoskop 2010 taj 20/3/2010, 11:52

beka-bo

avatar
moderator
moderator

Rak
Ljubav

Pomračenja dva svetla, Sunca, 15. januara i 11. jula i Meseca, vašeg vladaoca 26. juna i 21.decembra odigravaju se u astrološkim kućama vaše ličnosti i ličnosti vašeg partnera zbog čega će vaš znak u velikoj meri biti opterećen događanjima na ljubavnom planu. Velika očekivanja mogu doneti razočarenje i obrnuto, oni koji ne očekuju da im se dogodi ništa spektakularno, mogu biti prijatno iznenađeni susretima i poznanstvima do kojih će najverovatnije doći prvo u martu i aprilu a zatim od kraja maja do sredine avgusta pa ponovo najsen kada ulazite u jedan prilično uzbudljiv period na polju ljubavi. Glavni kandidati za one koji će vam se svideti biće Jarac, Škorpija, Ovan, Strelac i Vodolija. Ipak, sa Ovnom se nije igrati, Jarca ćete morati da ispoštujete jer mu je to najvažnije a Vodoliji da nikada ne date na znanje koliko vam se dopada dok Strelcu treba ugađati. U toku letnjih meseci moguća je romansa na godišnjem odmoru.

Posao i novac

Ukoliko ste krajem prethodne godine ušli u neki nov projekat ili ste vodili razgovore o poslu sa Vodolijom, Jarcem, Škorpijom ili Ovnom, trebalo bi da pokušate da najveći deo posla završite do polovine marta jer je to za vas napovoljnije.Cela godina biće veoma uspešna a u vreme ulaska Urana, planete promena i velikih obrta, kao i Jupitera,planete koja simbolizuje inostranstvo i bogatstvo u znak Ovna u periodu od početka maja do sredine avgusta ukazuju vam se nove prilike u vezi sa poslom, posebno sa strancima.Bićete spremni da se prihvatite posla o kome ste dugo razmišljali i planirali ga i bićete spremni da ulažite dovoljno energije da biste videli rezultate svojih napora. Sredinom godine možete doći u sukob sa Devicom, Jarcem ili Ovnom jer nećete podnositi da vam se niko nameće kao autoritet. Od jeseni do kraja godine oprezno ulazite u partnerske odnose.Bilo bi dobro da u Biku i Škorpiji vidite moguće dobre saradnike a ne konkurenciju.– Kada 20.maja Venera bude ušla u vaš znak. možete očekivati priliv novca, naročito ako se bavite nekretninama ili privatnim biznisom.U julu, posebno početkom meseca, bićete skloni povećim troškovima.Jesen može doneti neočekivane dobitke, moguće i preko igara na sreću.

Forma

Povremene glavobolje i problemi sa vidom..

Poslovni godisnji horoskop za 2010 godinu

RAK
Prvi deo godine donece vam odredene probleme na poslu. Naravno, svaki problem istovremeno je i prilika za rašcišcavanje nerešenih pitanja i zato iskoristite to vreme da postavite stvari na svoje mesto. Za poslove vam je bolja druga polovina godine. Krajem leta ili na jesen moracete da birate izmedu dva ponudena izbora, a od vas zavisi da li cete promeniti posao ili cete ostati na ovom sadašnjem.


Lav

Ljubav

Mnogi Lavovi „prkose“ pomračenju Sunca i ne obaziru se mnogo na opomene da u to vreme treba da smanje malo svoj ego i da u nečemu popuste partneru. Takva pojava će biti i to u astrološkoj kući neprijatelja vašeg braka ili veze, 15. januara kada partner može biti veoma zahtevan i nezadovoljan vama a 11. jula pomračenje se dešava u astrološkoj kući vaše ličnosti kada ćete vi biti nezadovoljni njime. U međuvremenu vam se otvraju mogućnosti za mnogo lepih zajedničkim momenata naročito od druge polovine maja sve do kraja jula. Niti ćete vi znati kada možete da računate na partnera niti on na vas. Povremeno ćete dobro funkcionisati ali ćete u stvari biti okupirani svojom karijerom jer nazirete da vam je uspeh na dohvat ruke.Jesen će biti veoma romantična a ujesen su moguće ljubomorne scene.

Posao i novac

Početkom godine, partnerski odnosi donose dosta stresa jer vam tranzit Marsa, planete energičnost ne ide u prilog sve do polovine marta. Pomračenje Sunca 15.januara donosi sumnju u mogućnost uspeha i moguće konflikte sa Lavom, Ovnom ili Rakom. Vaš znak biće pod veoma značajnim uticajem Urana, planete velikih promena i Jupitera, planete bogastva koji će sredinom godine boraviti u Ovnu što se sjajno odražava na vaš znak, posebno na rođene početkom znaka. Mnogima će se otvoriti vrata ka inostranstvu i poslovima sa strancima. U julu možete ulaziti u nepotrebne konflikte sa kolegama ili sa šefovima što može dovesti do poterbe za radiklanim promenama. Imaćete na koga da se oslonite ali ipak, ako tokom prve polovine godine ne započnete posao koji planirate, nakon avgusta budite mnogo oprezniji u donošenju odluka u vezi sa tim a od jeseni ne ulazite u koflikte ukoliko radite u privatnoj firmi.– Direktan hod Saturna, planete odgovornosti posle 7. jula učiniće vas mnogo odgovornijim kada su u pitanju finansije.Sve do tada, budite odvažni i spremni da, ako je potrebno i rizikujete u poslu ali ne u vreme pomračenja Sunca, vladaoca vašeg znaka 11. jula. Ujesen budite oprezni kod ulaganja novca u nekretnine ili kod uzimanja kredita.

Forma

Sklonost ka povredama...

Poslovni godisnji horoskop za 2010 godinu

LAV
Pocetak 2010. godine je miran na poslu, ali u prolece možete doci u sukob sa saradnicima i to zbog kritika koje cete im uputiti. Iako je lako moguce da ste pogrešili i da su primedbe koje vam drugi upucuju zaslužene, vi cete, naravno, instinktivno zauzeti odbrambeni stav i krenuti u protivnapad. Medutim, takve bi trzavice mogle trajati nekoliko meseci i mogu loše da uticu na radnu atmosferu. Nemojte srljati bez razmišljanja jer cete zažaliti zbog brzopletosti i naglosti.


_________________
"Velika je razlika izme�u osobe koja ima veliki problem i osobe koja problem �ini velikim."

4nova tema Re: Godisnji horoskop 2010 taj 20/3/2010, 11:54

beka-bo

avatar
moderator
moderator


Devica

Ljubav

Pomračenja Sunca i Meseca dešavaju se u vašim astrološkim kućama ljubavi,prijateljstva, romansi, flerta tako da ćete sredinom janara, jula, krajem juna i decembra biti posebno osetljivi na šarm suprotnog pola, posebno jednog Jarca, Raka, Škorpije, Riba.Mnoge Device priželjkuju ulazak u brak ili ozbiljnu vezu i san im je da se pored nekog „smire“. Početak godine može biti vrlo buran za one koji ne znaju na čemu su, posebno ako su u tajnoj vezi sa nekim ko nije slobodan. Ovan, Jarac, Škorpija ili Lav mogu u velikoj meri očekivati od vas mnogo veću žrtvu nego što ste spremni da podnesete a to za vas znači odricanje od svojih ličnih ciljeva. S druge strane očekivaćete da se partner prilagodi vama a moguće su i rasprave zbog nesuglasica sa partnerovom familijom. Ako ste slobodni, imaćete bezbroj mogućnsti za flert a tek od avgusta do kraja godine ukazuje se šansa za neku ozbiljnu ljubavnu vezu.

Posao i novac

Vaš znak je pod velikim stresom već od jeseni 2008. kada je Saturn, planeta odgovornosti ušao u vašu u astrološku kuću posla i novca zbog čega stalno strepite za materijalnu sigurnost. Pred vama je težak period u kome možete biti veoma angažovani bez obzira čime se bavite. Moguće je da ćete naći način kako da rešite probleme, najverovatnije u radu sa Vodolijom, Ovnom ili Ribama. Neko će vam ponuditi nešto na šta ste možda dugo čekali. Na vama je da prihvatite ponudu uz sav rizik koji nosi takva odluka sobom.Pod najvećim stresom biće Device rođene u poslednjoj dekadi jer će morati naporno da rade sa neizvesnim ishodom. Jarci, Škorpije i Bikovi biće vam i dalje najbolji saradnici a u drugoj polovini godine, naročito od druge polovine septembra, možete očekivati podršku od jedne Škorpije i ponudu za posao koji bi mogao za vas značiti veliku odgovornost ali i mogućnsot napredovanja.–U avgustu možete imati neočekivane dobitke u igrama na sreću i verovatno ćete potegnuti pitanje rešavanja nekih zaostalih potraživanja. Bićete veoma energični u vezi sa svim pravima koja imate po zakonu na neki novac ili imovinu.

Forma

U prvom delu godine, kontrolišite pritisak a od jeseni, držite dijetu...

Poslovni godisnji horoskop za 2010 godinu

DEVICA
Pocetak godine donece vam odredene probleme na poslu, najverovatnije s autoritarnim šefom ili sa nekim od kolega spremnih na sve radi sopstvene koristi. Sredinom godine situacija ce se ipak promeniti nabolje. Od novembra ce prestati spoljašnja ogranicenja koja traju više od dve godine, prvenstveno zbog uticaja Saturna. Tada dolazi vreme da se potpuno posvetite poslu i da hrabro udete u nove poduhvate. Vec krajem godine ce situacija biti sasvim zadovoljavajuca.


Vaga

Ljubav

Početak godine donosi mogućnost nežnog prijateljstva sa Ovnom ili Lavom da bi od aprila do kraja maja, direktna opozicija Urana i Saturna donela dosta tenzije jer ćete biti stavljeni pred svršen čin. Moraćete da se opredelite za jednu od nekoliko mogućnosti.Mlade Vage su u centru pažnje, one koje to nisu, kao da su u prvom mladosti, mnogi će se interesovati za vas. Od kraja maja do sredine septembra pravi mali „zemljostres“ u sferi partnerskih odnosa. Neko potpuno nov može uću u vaš život na velika vrata, vrlo pompezno ili se neko od koga ste digli ruke vraća sa željom da dođe do pomirenja. U avgustu Venera,vladalac vašeg znaka tranzitiraće preko vašeg Sunca donoseći mnoge lepe mogućnosti na ljubavnom planu, mnogim mladim Vagama proširenje porodice, ulazak u brak. Inostranstvo igra veliku ulogu u životu Vaga ove godine, moguć je zajedničk odlazak van zemlje ili veza sa strancem.

Posao i novac

Od početka aprila do kraja jula vaš znak će biti rasterećen prisustva Saturna što vas može zbuniti jer ova planeta najjače deluje upravo na vas jer pojačava vaše ambicije. S toga, u aprilu, maju, junu i julu nemojte se previše opuštati ali nemojte biti ni sumnjičavi u pogledu mogućnosti da svoje poslove obavite kako treba. Bićete u prilici da mnogo toga uradite na lak način već do 10. marta jer oni koji vam inače prave probleme, mogu biti manje neprijateljski nastrojeni prema vama, tako da ćete moći da iskoristite povoljne okolnosti i imaćete podršku uticajnih prijatelja. Mnogo toga na šta ste odavno zaboravili sada je moguće i ako ste na svoju karijeru stavili tačku jer ste možda u zrelom dobu, moguć je napredak,prelazak na bolje plaćeno radno mesto. Mnoge Vage doživljavaju renesansu u svakom pogledu, sve što su nekada želele, započele a nisu završile sada će biti moguće, one koje se nikada nisu usudile, treba da krenu u akciju.– Tokom prvih meseci više ćete brinuti za finansije vašeg partnera i pokušavati da mu pomognete da reši probleme, nego što ćete se baviti stanjem na svom računu. On bi mogao da se značajno uveća ako ste na vreme kupili akcije ili uložili novac u nekretnine. Prilično dobra godina i za one koji rade sa strancima

Forma

Moguće povrede ili bolovi u kostima...

Poslovni godisnji horoskop za 2010 godinu

VAGA
Ove cete godine probleme na poslu prihvatati još emotivnije nego inace. Koliko god se trudili da odvojite emocije od posla, teško cete se miriti sa pogreškama i nepravilnostima koje vidite svuda oko sebe. Nemirenje sa nepravdom moglo bi lako dovesti do sukoba sa šefovima i saradnicima. Imacete povecanu potrebu za slobodom uz istovremenu potrebu za ojacate ili uspostavite nove veze. Imate mogucnosti da kombinujete jedno i drugo ali morate biti vešti u poslovnim dogovorima.


_________________
"Velika je razlika izme�u osobe koja ima veliki problem i osobe koja problem �ini velikim."

5nova tema Re: Godisnji horoskop 2010 taj 20/3/2010, 11:56

beka-bo

avatar
moderator
moderator

Skorpija

Ljubav

Mnoge Škorpije počeće ljubav preko Interneta, sms poruke će imati velikog uticaja na njihov život, pazite zato šta kome šaljete i nemojte komunicirati sa partnerom virtuelno. Putevi donose brojne prilike za poznanstva, kako kraći tako i duži, naročito poslovni u inostranstvo.Mlade Škorpije su spremne da se olako upuste u strastvene veze, naročito devojke sa oženjenim muškarcima. Pazite da ne dođete u iskušenje da donesete odluku koja bi mogla u velikoj meri da vam promeni život. Od početka juna do sredine septembra prilično ćete biti nestrpljivi, ljubomorni i posesivni, ma kog uzrasta i pola da ste. Spremite se za vrelo leto sa mnogo uzbuđenja ako ste u vezi sa Devicom ili Jarcem. Ispod njihove prividne tolerancije kriće se vulkanska narava koja može svaki čas da eksplodira. Veza sa nekom drugom Škorpijom donosi smirenje i razumevanje a sa Vagom ili Bikom, naročito u proleće i ujesen mnogo razumevanja i nežnosti.

Posao i novac

Vaš znak prolazi kroz velika iskušenja u poslednjih godinu dana od kako je Pluton, planeta moći i harizme, vaš vladalac ušao u znak Jarca. Ovo vas je načinilo nešto opreznijim ali i upornijim da se izborite za svoj status. Ako ste mladi i pripadate generaciji 80 tih, teško će bilo kome poći za rukom da vas pokoleba. Oni koji su u zrelom dobu, posebno rođeni od sredine 60 tih do početka 80 tih mogu očekivati uspeh i krajnje je vreme da neke započete poslove oknčaate i opredele se za ono što vam može doneti najveću dobit. Za predstavnike vašeg znaka veliki stres može biti ulazak Jupitera i Urana ( iznenadni događa, neočekivani obrt) u znak Ovna, u vaše astrološko polje svakodnevnih aktivnosti, početkom juna gde će boraviti tokom leta zbog ćete imati utisak da ne zante na čemu ste i da morate da u hodu rešavate probleme. Pomračenje Meseca 26. juna može doneti manje probleme u radu sa strancima ali od jeseni kreće hod Venere preko vašeg znaka, sve do kraja godine, što će vam najverovatnije doneti mogućnost započinjanja zajedničkog projekta.– Prilično solidna godina ako budete krajnje trezveni i ako budete spremni da uložite novac u neki posao. Ukoliko budete menjali radno mesto, prihodi će biti bolji..

Forma

Čuvajte se respiratornih infekcija...

Poslovni godisnji horoskop za 2010 godinu

ŠKORPIJA
Pocetak godine donece vam probleme na poslu koji ce biti uzrokovani nepoštenim odnosom kolega (što vi ne podnosite), ali i vašom tvrdoglavošcu i naglošcu. Naravno, imate pravo da se borite za sebe, ali ponekad nece biti na odmet i takticniji pristup. Sredina godine donece vam mnogo bolju situaciju, ali samo ako pošteno odradite posao koji vam je poveren. Najveca iskušenja dolaze na jesen, kada vas ponovo ocekuju veliki poslovni poduhvati za koje necete biti sasvim spremni.Strelac

Ljubav

Žene će biti u prvoj polovini godine mnogo aktivnije bar početkom godine dok će muškarci Strelci svo do prve polovine marta biti više usredsređeni na svoje poslove. Česte promene vašeg raspoloženja od euforije do neraspoloženja nerviraće stalog partnera ali neće poželeti da nađe drugog. Ma kako ponekada bili teški za komunikaciju, stalni partner vam se potajno divi jer ste veoma uspešni i jedino možete imati problema u vezi sa Blizancima koji će biti nepredvidivi u svojim reakcijama, čak i više nego vi. Ako nekoga želite da osvojite neka to bude od kraja maja u junu, jul donosi tenziju u odnosima a početak avgusta priličnu napetost novembraskim Strelcima.Od polovine avgusta do početka septembra moguća je romansa baš kao i od početka novembra do kraja godine.

Posao i novac

Rođeni početkom znaka trebalo bi da očekuju inznenadnu šansu na poslu i to sredinom godina a tako nešto će se nastaviti sve do jeseni kada ćete već znati na čemu ste. U stvari poslednjih meseci prethodne godine verovatno ste počeli neki projekat od koga očekujete mnogo, i novac i reputaciju i rezultate možete očekivati od druge polovine marta. Do tada vam je potrebno strpljenje, posebno u radu sa nekim drugim Strelcem, Rakom,Lavom, Ovnom. Vodolija vas podstiče da ostanete istrajni u svojim namerama a od Jarca dobijate praktične savete ali i prilično kritički nastojen prema vama. U toku juna, jula i avgusta možet očekivati razne poslovne ponude, naglašena ambicija, bilo vaša ili vašeg šefa, biće povod poslu u sred leta.Neće vam nedostajati pomoć saradnika entuzijasta a kontakti sa strancima doneće rezultat. Ipak od početka septembra do početka novembra budite oprezni jer vam tranzit Marsa može doneti nevolje, jaku konkurenciju, podmetanje i spletke.
Finansije – Ova godina bi trebalo da bude povoljnija od prethodne iako će biti oscilacija u sferi finansija. Nešto što očekujete sudskim putem, imate šanse da dobijete. Januar i februar kao i jun su veoma dobri za svaku vrstu dobitaka, posebno u radu sa strancima.

Forma

Moguća alrgija na sunce...

Poslovni godisnji horoskop za 2010 godinu


STRELAC
Prvi deo godine donece vam probleme na poslu, najviše zbog želje za dominacijom i snažnog ega nekih vaših saradnika. Uprkos tome, imacete nekoliko razdoblja u kojima ce vam šanse za uspeh na poslu biti prilicno velike. Prvi takav period možete ocekivati na prolece, a drugi sredinom leta. Kraj godine obeležice relativno mirna atmosfera, sa povremenim usponima i padovima. Dakle, ništa posebno, nego upravo onako kako se i inace kod vas stvari odvijaju.


_________________
"Velika je razlika izme�u osobe koja ima veliki problem i osobe koja problem �ini velikim."

6nova tema Re: Godisnji horoskop 2010 taj 20/3/2010, 11:59

beka-bo

avatar
moderator
moderator


Jarac

Ljubav

Pomračenja Sunca i Meseca pogađaju astrološke kuće ličnosti, vaše i partnerove zbog čega bi trebalo da razmislite kako da postavite svoje odnose na neke nove, zdrave odnose jer će vam situacija povremeno izgledati neizdrživa a isto se oseća i partner. Nesihnronizovanost i pokušaj da se duga veza ili brak spasu, mogu doneti rezulat samo ako kompenzaciju nalazite u poslu kako vi tako i partner. Ako ste slobodni, možete se zaljubiti u nekoga ko često putuje, ko ne živi u vašoj zemlji ili ko planira iseljenje. Od 7.aprila do kraja jula pokušaćete da budete veći diplomata i promenićete taktiku zavođenja. Bićete spremni na ustupke, ali je pitanje kakav će rezultat biti jer već u avgustu, vaš rigidan stav i potreba da postavljate uslove u okviru ljubavene veze, porodičnog i bračnog života neće doneti rezlutat. Ipak, jesen može da bude i te kako romantična, ako budete zainteresovani za Bika, Vagu, Škorpiju ili Vagu!

Posao i novac

Sva vrata na koja ste zakucali u prethodnoj godini sada će se širom otvarati, i godina je podjednako dobra za one koji imaju svoju firmu ili rade u državnoj, ako poslovanje usmere ka inostranstvu. Postoji mogućnost brojnih putovanja, sklapanja novih poslovnih aranžmana, jedino što vam može nedostajati je energija i pouzdani saradnici, sve ostalo ćete imati. Imaćete potrebu da sve što se tiče vašeg posla držite pod kontrolom i nećete znati za odmor. Pomračenje Sunca u vašem znaku 15. januara vas opominje da treba da obratite pažnju na jednog Lava, Ovna ili nekog drugog Jarca i da saradnju postavite ne drugačije odnose. Novo pomračenje Sunca 11. jula, takođe u astrološkoj kući partnerskih odnosa i pomračenje Meseca pre toga 26. juna u vašem znaku je opomena da samo od vas zavisi da li ćete pristati na mnogo što šta i pod kojim uslovima. Jul može biti veoma loš za poslove ili veoma naporan, bolje tada idite na odmor.Jesen donosi nove poslovne mogućnosti.– Najveće dobitke imaće oni koji rade sa inostranstvom, koji rade u diplomatiji, privatnim firmama, novim tehnologijama, na filmu,bave se sportom.

Forma

Moguće vrtoglavice...

Poslovni godisnji horoskop za 2010 godinu

JARAC
Verovatno za sledecu godinu imate dosta poslovnih planova i želja: u tom slucaju krenite hrabro, jer vam prvi deo godine obecava dobru poslovnu atmosferu i realne izglede da ostvarite ono što želite. Sredinom godine ce se promeniti situacija i javice se prvi veci problemi. Od vas ce biti traženo da donesete važnu odluku koja je u sukobu sa vašim licnim uverenjima. Krajem godine ponovno cete uci u dobar period i problemi ce se rešavati nešto lakše.Vodolija

Ljubav

Veoma naporna godina, posebno za one predstavnike vašeg znaka koji nisu iskreni, koji su sklni paralelnim vezama, koji ne znaju šta hoće. Pomračenja Sunca i Meseca dešavaju se 15.januara,26.juna, 11. jula i 21.decembra u vašim astrološkim kućama tajnih ljubavi, neiskrenosti i preljube tako da u to vreme bar pokušajte da smanjite tenziju između vas i eventualnog stalnog partnera a ako ste slobodni, oko tih datuma izbegnite započinjanje veze, neće imati perspektivu.Već početkom godine vaša nesigurnost je izražena iako je nećete otvoreno pokazivati. Leto može biti za vas veoma stresno i najverovatnije nećete uspeti da se snađete u onome što ćete sami „zamesiti“ a to je potreba da budete u stalnoj vezi, da nekoga „imate“ ali i da zadržite potpunu slobodu. Ulazak Jupitera i Urana u znak Ovna može vas učiniti pomalo „divljim“ i neukrotivim, osim ako niste u vezi sa Ovnom, nekom drugom Vodolijom ili Strelcem.

Posao i novac

Vladalac vašeg znaka Uran iz zagonetnih Riba ulazi u aktivnog Ovna ali tek 27. maja i boraviće u ovom aktivnom i dinamičnom znaku do sredine avgusta kada se ponovo vraća u Ribe stoga nemojte oklevati nego u tom periodu uradite sve što treba, što želite i što se od vas očekuje.Ako ste rođeni početkom znaka ni ovaj povratak u Ribe nećete loše osetiti, bićete spremni da o nekim projektima dobro razmislite, da promenite taktiku.Jupiter, planeta uspeha, novca, simbol inostranstva svojim ulaskom takođeu Ovna 6. juna donosi vam mogućost proširenja saradnje u domenu medija, trgovine, marketinga, sporta, komunikacija. Ako želite da osnujete svoju firmu, da poslujete sa strancima, da se usavršavate, moći ćete to u toku leta. Mnoga vrata će vam biti otvorena. U julu predstoji manja tenzija u odnosima sa Jarcem, Ovnom, Lavom. Jesen donosi ponovo mogućnost saradnje sa strancima, ovog puta postaljene na prave osnove i na duži rok.– Početak februara donosi mogućnost dobitaka naročito preko privatnog biznisa. Vaš znak nije ugrožen u sferi finansija ali možete od početka aprila do sredine avgusta nesmotreno napraviti neki finansijski aranžman koji neće biti baš najmudriji potez.

Forma

Pazite se u saobraćaju...

Poslovni godisnji horoskop za 2010 godinu

VODOLIJA
Pocetak godine mogao bi vam doneti probleme sa šefovima. Možda uzrok nece biti u vama, ali cete glavni teret, svejedno, podneti vi. Naravno, vi se teško mirite s nepravednim optužbama. Dodatno ce vas frustrirati što ce vam se ciniti da propada sve što naumite, odnosno da nikako ne možete do kraja da realizujete sve svoje planove. Ne prepuštajte se ocaju jer ce se situacija preokrenuti nabolje u drugom delu godine, možda cak i na samom kraju. Sve što se izjalovilo prethodnih meseci sada ce najzad uspeti.Ribe

Ljubav

Vaš sistem vrednosti se menja i vi ćete shvatiti da ono što vam je do skora možda smetalo kod partnera više vam ne smeta ili obrnuto, nećete želeti ništa da tolerišete. Ulazak Urana i Jupitera u znak Ovna krajem maja i početkom juna učiniče vas buntovnim u svim sferama života pa i u ličnom. Očekivaćete više i od sebe i od zajedničkog života i od partnera.Možda ćete mu biti sjajna podrška u poslu, ili on vama ali odnos se neće zasnivati samo na nežnosti i prijateljstvu već i na strasti, moguće su mnogi sukobi, poneki rastanak a vi ćete biti za mnoge pa i za stalnog partnera često neprepoznatljivi.Slobodne Ribe će imati brojne mogućnosti, uglavnom preko posla, i što je glamurozniji to će mogućnsti biti veće. Ipak, sledite svoju intuiciju i nemojte lakomisleno ulaziti u veze, naročito ne sa slatkorečivim osobama koje će biti spremne da vam mnogo toga obećaju već na prvom susretu.

Posao i novac

Vašem znaku će da za izvesno vreme bude lakše jer će vas napustiti Uran krajem maja da bi se u vaš znak vratio 14.avgusta. I jedna i druga pozicija vam u stvari odgovaraju jer dok bude u Ovnu, vi ćete sklapati sjajne aranžmane sa strancima a kada se bude vratio u vaš znak, bićete ponovo na svom terenu, ali ako niste zadovoljni radnim mestom, menjajte ga. Postoji mogućnost da otvorite svoju privatnu firmu, da počnete da se bavite nečim što vam može doneti veliku satisfakciju i mogućnost da se preko posla bukvalno proslavite. Mnoge Ribe ponovo kreću u osvajanje pozicija koje su odavno izgubile. Neko će vas podržati i nećete biti sami borbi za svoje mesto pod sunecm. Biće potrebno da reskirate i da donesete možda radikalnu odluku u vezi sa kako radnim mestom, firmom, tako i sa mestom boravka. U julu u avgustu budite oprezni kod sklapanja poslova, naročito ako se bude radilo o mogućem dugoročnom partnerskom odnosu. Septembar je povoljan nove poslovne aranžmane.– Predstavnici vašeg znaka mogu doživeti najveću promenu u sferi finansija. Neki će preći na odlično plaćeno radno mesto, ili će preko privatnog posla imati dobre prihode.

Forma

Moguće su opekotine, visoke temperature!..

Poslovni godisnji horoskop za 2010 godinu

RIBE
Ova bi vam godina mogla biti izrazito uspešna. Intuitivno cete znati šta i kako da radite da biste postigli najbolje rezultate. Uz manje truda cete postizati više. Na pocetku godine planove ce vam pokvariti neke osobe sa posla, ali to nece imati veci znacaj. Pripazite da vas uspesi ne opiju. Kod donošenja odluka razmislite malo više kojim bi smerom bilo najbolje krenuti, jer ce vas pogrešne odluke usporiti. Ne oklevajte da upotrebite šarm da biste dodatno pogurali svoje ideje, jer planete su na vašoj strani.


_________________
"Velika je razlika izme�u osobe koja ima veliki problem i osobe koja problem �ini velikim."

7nova tema GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2010. GODINU taj 20/3/2010, 12:22

beka-bo

avatar
moderator
moderator
JOS JEDAN GODISNJI :)

Godina 2010-ta će u svakom pogledu biti lepša i lakša od prethodne. Možemo računati da će Nova godina zapravo početi u utorak, 19 og januara, kada planeta Jupiter promeni znak i uđe u sazvežđe Riba! Do tada će se još uvek osećati latentni, haotični nastavak ove 2009 -te godine, koja je za mnoge bila veoma stresna. Za razliku od ove, sledeća, 2010 ta će biti smirena i blagotvorna. To je kao da brod iz nemirnog mora i oluje, uplovi u mirne vode tropskog poluostrva, pa putnici mogu da odahnu i uživaju u toj lepoti.Planata Jupiter će poput sudca uvesti red i deliti pravdu, prema zaslugama, u svim segmentima društva.Tokom 2010- te god. će biti bolje i izvesnije materijalno stanje stanovništva, završiće se prestruktuiranja, otvoriti nove Firme, strani kapital i zainteresovanost inostranih investitora će poboljšati standard građana i otvoriti mogućnost novog zapošljavanja.Doneće se potrebni zakoni, uvesti red u pravosuđe, a sudovi će neometano i pravedno raditi svoj posao.Politička situacija će teći smirenijim i pozitivnim tokom, narod će pokloniti svoje poverenje onima koji su se već dokazali kao uspešni na političkoj sceni.Školstvo i umetnost će konačno dobiti zasluženo mesto. Narod će uvideti značaj edukacije i obrazovanja. Ljudi će zaključivati polise osiguranja i uplaćivati sebi penzije u stranim osiguravajućim društvima. I poljoprivreda će dobiti dodatna povoljnosti. Otvaranje granica će omogućiti našim državljanima da putuju u inostrastvo, pa će mnogi željno i puno putovati, i proširivati svoje vidike. Domaći turizam će se poboljšati, pa će i više stranaca dolazi u našu zemlju.Gradiće se putevi, povezivati mesta, avio linije će funkcionisati! Rečni saobraćaj će imati posebne povoljnosti.Krajem 2010-te i početkom 2011-te možemo očekivati da Srbija postane zvaničan kandidat za ulazak u Evropsku Uniji.


OVAN-Tokom januara će vaš borbeni Mars ići retrogradno, unazad, što ukazuje na povlačenje. Potrudite se da završite poslove, a započnete nove tek od februara. Sve do juna meseca ćete se boriti da poboljšate svoj životni status, kako u karijeri, tako i privatno. S proleća ćete biti u punoj formi, zadovoljni sobom i onim što postižete! Pred vama je sasvim nov period, za sasvim nova iskustva.Podmaladićete se mentalno i energetski. Tokom avgusta ćete aktivno uživati u odmoru i ljubavnom odnosu. Od septembra sređujete nekretnine, kredit.Uspešna godina!

BIK-Imaćete povoljan upliv Jupitera, planete ekspanzije i sreće, pa se nemojte ulenjiti u svom hedonizmu, već iskoristite šanse koje će vam se ulivati u život. Puno druženja i poznanstava će vam otvoriti neke nove i lepe prilike, putovanja, pa i poboljšanje materijalne situacije. Posao će početi uspešno da se realizuje od februara meseca, a samim tim i zarada.U aprilu ćete biti veoma angažovani i aktivni, zaljubljeni i zadovoljni. Tokom leta putovanja i povećanje prihoda. Ljubav koja traje i odloleva, uprkos svemu, cveta od jula do kraja godine!

BLIZANCI-Dočekajte Novu godinu na putovanju! Početkom januara se nećete baš najbolje snalaziti, sve do 15- og januara, kada vaš Merkur krene u direktan hod, što će i vas povesti u susret novim iskušenjima i igrama.Budite veoma pažljivi u saobraćaju i izbrgavajte provokacije iu komunikaciji. Partner će promeniti ponašanje od februara, tako da možete očekivati i promenu odnosa.U karijeri će doći do nekih zvaničnih prestruktuiranja. Možete dobiti bolji posao, avanzovati ili se zaposliti, pogotovo od septembra meseca.U kući će biti dinamično!

RAK-Pomračenje Meseca od 31. decembra vam neće prijati, ali budite strpljivi do 19.og januara, kada otpočinje nov i značajan, mnogo bolji period za vas, sa dugoročnim povoljnim posledicama. Sve sudske i zvanične sporove i poslove ćete rešiti tokom februara, marta, do juna meseca. U maju i junu ćete biti i emotivno i finansiski zadovoljni. No, pomirite se sa tim da vas do tada čeka veoma mnogo posla! U avgustu ćete putovati, a od septembra uživati u ljubavnoj vezi koja će vas motivisati, i ispunjavati srećom, bar do kraja godine ili za ceo život!

LAV-Nova godina će vas biti godina pozitivnih promena.Zbog prisustva borbenog Marsa u vašem znaku, u prvih pet meseci, bićete primorani na radne aktivnosti i akciju. Od vas će se očekivati pionirski duh i inicijativa. Partner će i dalje biti u svom svetu, što realnom, što iluzornom, umetničkom, meditativnom, tako da ćete vi morati da se suočavate sa onim praktičnim stvarima.Od juna meseca ćete jako puno raditi i trošiti. Ali, neko će vas obožavati, pa ćete uživati u ljubavnom okruženju.U avgustu i novembru naglašeni kontakti i putovanja.

DEVICA-Saturn, vladar vremena, vas neće ostaviti na miru ni tokom 2010-te godine. Šetaće se, odlaziti i vraćati se u vaš znak, što će doprinositi sazrevanju i osnaživanju, unutrašnjoj sigurnosti i samostalnosti. Imaćete sve veće nivoe aspiracije, pa ćete strpljivo ulagati trud i rad da ih realizujete. i uspećete! Od strane partnera nemojte očekivati podršku i razumevanje, jer draga osoba će voditi neki svoj životni stil, dok ćete vi pretstavljati stub odnosa i porodice.U aprilu i julu vas čeka aktivan odmor i puno ljubavi, a poslovni uspeh u drugom delu godine.

VAGA-Sve ozbiljniji i samostalniji, dominiraćete u odnosu na druge, pa i prema stalnom partneru. Moraćete da stanete u mestu i podvučete crtu, saberete i oduzmete, pa donesete neke značajne životne dugoročne planove.Bićete izrazito društveni, i pored lične povučenosti i ozbiljnosti, u prvom delu godine. Od juna će doći do promene u vezi, neko nov će se pojaviti, ili ćete osvežiti postojeći odnos.U avgustu vas čeka sve ono što bi ste poželeli: puno radosti i ljubavi.Od septembra i oktobra sledi mnogo više posla i povećanje zarade.

ŠKORPIJA-Nova godina za vas počinje od marta meseca, kada vaš Mars počne da se kreće unapred, spreman i startan.Do tada se trudite da sačuvate i očuvate postojeću situaciju i odnose, jer bi mogli preterati i sve pokvariti.Ne dramatizujte ako možete, već se bavite sportom i budite fizički aktivni. A od marta okrećete drugi list i započinjete sve od početka, ali uspešno i sa zadovoljstvom. U karijeri možete avanzovati, sasvim zasluženo. Avgust je idealan da otputujete negde daleko, a od septembra započinje žurka na ličnom planu! Ljubav i strasti!

STRELAC-Ideali koje ste gradili i prijatelji raznorazni će biti aktuelni još tokom januara meseca. A od februara više ne. Tada će vas interesovati nešto sasvim drugo. Postaćete veoma značajni i velikodušni, duhovno osnaženi, estetski probirljivi. Putovanja su moguća u svakom mesecu i trenutku. Međutim, vaš dom će biti mesto u kome ćete najviše uživati. Bilo da se selite u bolji prostor ili ćete doterivati enterijer, kupovati nameštaj.Ljubavne strasti i izlasci u javnosti će biti aktuelni tokom juna i jula. Doživećete svežu ljubav! U novembru – nova inicijativa!

JARAC-U vašem znaku će ubuduće, godinama, boraviti mračni i mistični Pluton, koji će uticati na vašu promenu na ličnom nivou. Neke nesvesne i podsvesne memorije i saznanja će oživeti, polako ali sigurno. Postajete mudri i jaki.Nemojte zbog potrebe za samoćom da budete usamljeni. U svakom slučaju, porodica vam to neće dozvoliti, i dalje se oslanjajući na vas, kao stub kuće. Ljubav u januaru,aprilu,junu,avgustu. A sve ostalo rad, red i odgovornost. Nekretnine ćete sređivati u prvom delu godine, do septembra. Pažljivo u saobraćaju u maju i decembru.

VODOLIJA-Da li je to vaša 2009-ta godina prošla? Ne, još uvek nije, tek će 19-og januara, kada Jupiter izađe iz vašeg znaka. Ali, s obzirom da vi živite u budućnosti, ispred svepriznatog vremena, vi ste pre svih već uplovili u okean radosti i unapred ste ushićeni, nemirni i radoznali! Imate puno planova i očekivanja od sebe samih da ih ostvarite, mada računate i na svoju srećnu zvezdu. Putovanja, putovanja, putovanja… Što da ne? Posao i zarada će početi povoljno da se razvija od februara.Ljubav u januaru i februaru, maju, junu i od septembra!

RIBA-Pred vama je veoma značajna i srećna godina, za vas! Svakih 12 godina, planeta Jupiter, prođe kroz kroz vaše sazvežđe, što vam donosi puno mogućnosti u svim segmentima: dobijanje diplome ili nekog zvaničnog dokumenta, promenu posla na bolje, napredak u karijeri, nov posao, brak, dete, poznanstvo sa imućnim ili mudrim ljudima, dobre poslovne kontakte i putovanja, intuitivnu i duhovnu ekspanziju. Ma koliko vi bili dobri i velikodušni, budite najbolji prema sebi i radite na sebi. Iskoristite ovu 2010-tu maksimalno! Prekookeansko putovanje?!


_________________
"Velika je razlika izme�u osobe koja ima veliki problem i osobe koja problem �ini velikim."

Sponsored content


Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

 
  •  

Free forum | Nauka i Znanje | Medium | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi svoj blog