Dobro dosli!
Ulogujte se ili registrujte svoj nalog :)
DRAGI CLANOVI NAKON 10 GODINA RADA FORUM CE BITI UGASEN DO KRAJA 2015 GOD. OTVARANJE NOVOG FORUMA BICE NAJAVLJENO NA FB STRANICI https://www.facebook.com/Alex.astrology

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

 » EZOTERIJA » Spiritualizam » kineski horoskop » BIVO-kineski horoskop

BIVO-kineski horoskop

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1default BIVO-kineski horoskop taj 30/9/2008, 00:12

ribica

avatar
V.I.P clan
V.I.P clanElement:

ZEMLJA - U Kineskoj filozofiji koja se bavi sa pet elementa, koji predstavljaju tipove energije koji utječu na naš život, svaki znak ima svoju pripadnost elementu. Njihova interakcija stvara promjenu sa globalne razine ka osobnoj razini. Bivol je povezan s elementom Zemlje, koja je harmonična sa elementom metala ali se ne slaže s elementom drva.

Yin | Yang:

Yin i Yang su dvije velike svemirske snage koje utječu i donose ravnotežu sveukupnom životu na Zemlji. Yin predstavlja hladno, vlažno i mirnoću, snagu koja postaje jača kako ljeto odlazi a zima dolazi. Yang predstavlja toplo, suho i aktivno, snagu koja postaje jača kako zima odlazi a ljeto dolazi. Bivol je povezan sa elementom zemlje u kojem su u ravnoteži yin i yang energija, kombinacija koja se povezuje s mišlju i brigom za druge.

Boja:

ŽUTA - Bivol je povezan sa žutom bojom, koja je carska boja Kine, boja uglavnom rezervirana za Cara. Žuta boja je povezana s napretkom, slavom i postignućem. Također je povezana sa elementom zemlje, jer veći dio plodne zemlje u Kini ima žućkastu boju.

Smjer:

SJEVER - SJEVEROISTOK - Svaki od dvanaest znakova ima pripadnost smjeru kompasa. Bivol je povezan sa sjeverom - sjeveroistokom, koji je povezan sa ranim satima jutra. Ovaj smjer se tradicionalno povezuje sa krajem zime, vremenom kada je yin još uvijem u mirovanju ali se yang počinje buditi.

http://www.aspektastro.net

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

 
  •  

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Besplatan blog